“In het hart van het strafrecht sta ik stevig voor gerechtigheid en menselijkheid, omdat elk verhaal telt en elk slachtoffer een stem verdient.”

Advocaat sinds 2023

mr. F.M. (Femke) IJsseldijk

Mr. Femke IJsseldijk is een gedreven advocaat-stagiaire met een frisse blik op het strafrecht. Ze streeft ernaar om de mens achter de zaak te zien en niet alleen juridische, maar ook emotionele steun te bieden. Ze is betrokken, gedetailleerd en zet altijd dat extra stapje voor haar cliënten. Femke wordt gedreven door de intellectuele uitdagingen die komen kijken bij het ontwarren van complexe zaken.

“Als jonge advocaat ben ik opgeleid door een nieuwe generatie die creatief omgaat met het recht en daarbij de grenzen durven op te zoeken. Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd dat het recht altijd in beweging is. Hoewel het strafrecht zwart op wit in de wetboeken is vastgelegd, bevindt de juridische uitdaging van vrijwel elke strafzaak zich vaak in een grijs gebied. Als advocaat is het dan van belang om hier het hoogst haalbare uit te halen. De ervaring leert mij echter dat het hoogst haalbare voor elke cliënt anders kan zijn. Het is dan ook mijn ambitie om écht naast mijn cliënten te staan en hun eigen verhaal te vertalen naar een krachtig juridisch pleidooi. Niet alleen naar een snelle oplossing te zoeken, maar om echt tot de kern van elke zaak te komen en maatwerk te leveren.”

Femke is als advocaat-stagiaire toegetreden tot het gevestigde advocatenkantoor van haar vader, mr. Michel IJsseldijk, waar zij zich nu onder zijn patronaat verder bekwaamt in het strafrecht en slachtofferrecht.

 

Meer informatie over de dienstverlening van mr. Femke IJsseldijk vindt u hier: IJsseldijk Advocatuur

Ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten
Neuhuyskade 94 (2596 XM) Den Haag
(tel.070-3353535, info@advocatenorde.nl)
Rechtsgebieden
  • Strafrecht
  • Strafprocesrecht
  • Jeugdstrafrecht
KvK: 69940371
BTW:NL001854273B78
Stichting Beheer Derdengelden Advocatenhuys: NL48ABNA0476958008
Contact

Ik help u graag verder.