” Strafrecht fascineerde me altijd al. Tijdens mijn studie ging ik iedere week naar de rechtbank om zittingen bij te wonen. Daar zag ik dat je echt iets voor cliënten kunt betekenen, het verschil kunt maken en mag ‘vechten’ tegen een grote organisatie waarbij je de underdog helpt. Het strafrecht past me echt. Ik geniet van het contact met cliënten en hoop dat ze aan mij zien dat ik altijd tot het gaatje ga.”

Advocaat sinds 2010

Mr. M.W.J. (Mark) Rosendaal

Ik heb Nederlands Recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb mijn studie in 2009 afgesloten met de afstudeerrichtingen strafrecht en privaatrecht. In 2010 ben ik beëdigd als advocaat. In 2014 heb ik de Profileringscursus Strafrecht aan het Willem Pompe instituut voor strafrechtwetenschappen afgerond. Vanaf mijn beëdiging houd ik mij uitsluitend bezig met de behandeling van strafzaken waarbij ik zowel particulieren als bedrijven vertegenwoordig en gerelateerde zaken, zoals problemen met een Verklaring Omtrent Gedrag. Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast ben ik ook lid van de Nederlandse Vereniging Van Strafrechtadvocaten (NVSA).

 

Ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten
Neuhuyskade 94 (2596 XM) Den Haag
(tel.070-3353535, info@advocatenorde.nl)
Rechtsgebieden
Mark Rosendaal heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

KvK: 78357659
BTW: NL003331615B81
Stichting Beheer Derdengelden Advocatenhuys: NL48ABNA0476958008