“Ik vind het belangrijk om open en eerlijk te zijn. Ik ben direct en wek geen valse verwachtingen, maar geef een duidelijk beeld van uw situatie. Samen kijken we wat we kunnen doen om het beste uit uw zaak te halen. Het is daarbij van belang om niet enkel af te gaan op het dossier van de politie, maar om zelf proactief ook stappen te nemen.”

Advocaat

mr. Y. (Yori) ten Tuijnte

Mr. Ten Tuijnte houdt zich vrijwel uitsluitend bezig met het strafrecht en gerelateerde procedures. Hij verzorgt rechtsbijstand aan zowel verdachten als slachtoffers in verschillende procedures. Daarnaast heeft hij ervaring op het gebied van penitentiair recht en staat hij gedetineerden bij aan wie bijvoorbeeld een disciplinaire straf of ordemaatregel is opgelegd en procedures betreffende (over)plaatsing.

Mr. ten Tuijnte heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het de volgende hoofd rechtsgebied geregistreerd:

– Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. ten Tuijnte  is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) en Jonge Balie Gelderland.

 

Ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten
Neuhuyskade 94 (2596 XM) Den Haag
(tel.070-3353535, info@advocatenorde.nl)
Stichting Beheer Derdengelden Advocatenhuys: NL48ABNA0476958008
Contact

Ik help u graag verder.